BARBARA SMEENK

Kunstenaar
fotografie, film, animatie en mix media

Veel van mijn werk gaat over het beeld dat voortkomt uit de verhalen over landen van voorouders, herinneringen, dromen of over een onbestemd verlangen. Ik onderzoek hoe identiteit en beeldvorming elkaar beïnvloeden.

In opdracht fotografeer ik voor websites, displays, interieurs en maak ik boeken. Als kunstenaar combineer ik verschillende technieken in mijn werk.

Op de vele reizen maak ik portretten en landschapsfoto’s. Ik hou het meest van dieren. Ik fotografeer voornamelijk dieren waar de meeste mensen aan voorbij lopen.

Keep the Moment: In 2019 heb ik een stichting opgericht om door middel van kunstprojecten maatschappelijke thema’s te visualiseren. Ik verbind verschillende culturen door ze samen te laten werken in kunstprojecten.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google